Αρχική » Ενημέρωση » ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΠΔΔ “ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ”, ΜΠΙΛΛΥ ΔΡΙΤΣΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ, ΣΠΥΡΟΥ ΔΡΙΤΣΑ.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΠΔΔ “ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ”, ΜΠΙΛΛΥ ΔΡΙΤΣΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ, ΣΠΥΡΟΥ ΔΡΙΤΣΑ.

26.07.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ    
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ   Μαρκόπουλο, 26/7/2019
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ   Αρ. Πρωτ.: 12068
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ    
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας,

κας Ζωής Γιαννάκη

Τηλ.: 22990-71706

          22990-85095

Fax:  22990-85270

Email: [email protected]

Προς:

 

κα Μπίλλυ Δρίτσα
     
 

 

   

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

 

Αγαπητή Πρόεδρε του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»,

Αγαπητή Συνάδελφε Δημοτική Σύμβουλε,

Αγαπητή κα Μπίλλυ Δρίτσα,

 

Εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, σας μεταφέρω τα ολόψυχά μας Συλληπητήρια και την συνταρακτική μας θλίψη για τον άδικο, ξαφνικό χαμό του πρωτότοκου γιού σας, Σπύρου, αφήνοντας τόσο πρόωρα τον μάταιο τούτο κόσμο και στερώντας από ένα ανήλικο κοριτσάκι τον πατέρα του..

Ο θάνατος του Σπύρου Δρίτσα  συγκλόνισε βαθύτατα όλους μας..

Η μοίρα, αγαπημένη μας κα Μπίλλυ, στάθηκε  σκληρή και αδίστακτη, αφού σε διάστημα λίγων μηνών, σας στέρησε σύντροφο ζωής και πρωτότοκο γιο..

Ευχόμαστε ειλικρινά ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δίνει δύναμη και κουράγιο σε εσάς, την σύζυγό του, Ιωάννα, την κόρη του Αγγελική, τα αδέρφια του Αποστόλη και Ιωάννη, καθώς και σε ολόκληρο το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον!

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογένειά σας και εσάς προσωπικά, για την πρωτοβουλία σας, να ζητήσετε αντί στεφάνου, να προσφερθούν στη μνήμη του γιού σας, χρήματα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας!

Με τον τρόπο αυτό, αποδεικνύετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για τον Συνάνθρωπο και παράλληλα, στηρίζετε την κοινή προσπάθεια της Δημοτικής μας Αρχής, που έχει ως αποκλειστικό στόχο την υποστήριξη των εκατοντάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

 

Με ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση,

η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,

Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας,

Ζωή Γιαννάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Συγκεκριμένα θα επηρεαστεί η υδροδότηση των περιοχών:

Μπαθίστα
Αυλάκι – Πρασσιές
Νάτσο
Κορώνη

Διαβάστε Περισσότερα
Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Επιχορήγηση Δήμου Μαρκοπούλου για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής

Επιχορηγείται με το ποσό των 509.714 € ο Δήμος Μαρκοπούλου, για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής, με την υπ’ αριθμ. 28693/13-4-2021 απόφαση του αν. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, σε ανταπόκριση του αιτήματος του Δήμου, με αρ. Πρωτ. 79640/20-11-2020.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

17/4 Ημερίδα Αλληλεγγύης στο Πόρτο Ράφτη για τη συγκέντρωση τροφίμων

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

10/2 ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΤΕΣΤ ΠΑΠ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ