Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΣΦΟΔΡΩΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΣΦΟΔΡΩΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

16.07.2019 | Ενημέρωση, Πολιτική Προστασία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                  Μαρκόπουλο, 16/7/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΣΦΟΔΡΩΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με δεδομένη την Έκτακτη πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι όπως αναμένεται, είναι πιθανή η εκδήλωση σφοδρών βροχοπτώσεων και καταιγίδων, με ταυτόχρονη πνεύση θυελλωδών ανέμων, από περίπου τις 7 μ.μ. σήμερα το απόγευμα (Τρίτη, 16/7/2019) έως αύριο Τετάρτη (17/7/2019), περίπου στις 6 το πρωί.

Ως εκ τούτου, για την δική σας ασφάλεια, κατά το διάστημα εξέλιξης του κύματος κακοκαιρίας «Αντίνοος», παρακαλούμε όπως περιορίσετε τις μετακινήσεις σας, στις απολύτως απαραίτητες, λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως είναι η ασφάλιση αντικειμένων, που θα μπορούσαν να παρασυρθούν από τους ισχυρούς ανέμους και η μετακίνηση των οχημάτων σας, σε ασφαλή σημεία. 

Επίσης, παρακαλούμε, μην διέρχεστε από προβληματικά σημεία, όπου παρατηρείται πολύ μεγάλη συγκέντρωση νερού από βροχοπτώσεις, όπως στην δευτερεύουσα οδό Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη (παράλληλη της κεντρικής Λεωφόρου), στο ύψος της Πυροσβεστικής.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαρκοπούλου και η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Μαρκοπούλου – Κουβαρά βρίσκονται ήδη σε επιφυλακή, ενώ τα Γραφεία τόσο της Πολιτικής Προστασίας (Ισόγειο Δημαρχείου – Σκοπελίτη 1, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990-20103) όσο και της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Μαρκοπούλου – Κουβαρά (Λ. Αθηνών 8, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22991 52005), θα βρίσκονται ανοιχτά απόψε Τρίτη, από τις 7 μ.μ. ως τις 12 το βράδυ, για όποιον συμπολίτη μας, χρειαστεί οποιαδήποτε βοήθεια!

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης από τις 12 το βράδυ και μέχρι τις 6 το πρωί της Τετάρτης, μπορείτε να καλέσετε, στα εξής κινητά τηλέφωνα

  • 6944515035 – Στέλιος Σιδέρης, Επικεφαλής Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μαρκοπούλου.
  • 6984781871 – Χρήστος Χουχουλής, Επικεφαλής ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Μαρκοπούλου – Κουβαρά.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή τη «σκοτεινή» κωμωδία «THE BLACK BACHELOR» και την απολαυστική οικογενειακή ταινία «ΚΛΙΦΟΡΝΤ: Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή τη «σκοτεινή» κωμωδία «THE BLACK BACHELOR» και την απολαυστική οικογενειακή ταινία «ΚΛΙΦΟΡΝΤ: Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ»

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

9-15/12 BLACK BACHELOR

11-12/12 ΚΛΙΦΟΡΝΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ