Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης, με θέμα: «Μέλλον + Παράδοση», στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης, με θέμα: «Μέλλον + Παράδοση», στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου!

10.06.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο,  10/6/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης, με θέμα:  «Μέλλον + Παράδοση», στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

 

Το απόγευμα της Τετάρτης, 5 Ιουνίου 2019, η Έκθεση «Μέλλον + Παράδοση», άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου.

Πλήθος φιλότεχνων, έσπευσε να απολαύσει τα Έργα Φωτογραφίας, Ζωγραφικής, Χαρακτικής, Γλυπτικής, Κεραμικής, καθώς και Έργα Παιδικής Δημιουργίας, που με μεράκι φιλοτέχνησαν ανεξάρτητοι Εικαστικοί και Καλλιτέχνες, από το Σύλλογο Εικαστικών Μεσογαίας.

Μεταξύ των Έργων που εκτίθενται και τα οποία συνδέονται με τον μίτο του τοπικού Πολιτισμού που ενώνει το παρελθόν με το μέλλον, ο επισκέπτης της Έκθεσης, έχει την χαρά να θαυμάσει έργα από τη μόνιμη συλλογή του Δήμου Μαρκοπούλου, των Δημιουργών: Αγγελική Τσεβά, Δημήτρης Κατσούδας και Νικόλας Ιαβάτσω, Κυριάκος Κρόκος και  Χρήστος Ρεμπούσκος, αλλά ακόμη, ως φόρος τιμής, εκτίθενται έργα τόσο του αείμνηστου Χ. Ρεμπούσκου, από τη συλλογή του Δήμου όσο και του Ι. Πρόφη, επικεντρωμένα στην τοπική ηθογραφία.

Την Έκθεση συμπληρώνουν επίσης, Φωτογραφικά Έργα,  από το τμήμα Φωτογραφικού Αρχείου του Μουσείου Μπενάκη, αλλά και οι Καλλιτεχνίες των Παιδικών Τμημάτων Ζωγραφικής του προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους 2018-2019».

Η Έκθεση συνεχίζεται, με είσοδο ελεύθερη και θα διαρκέσει ως την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019: 9 π.μ. – 1 μ.μ. & 5:30 μ.μ. – 8 μ.μ. (καθημερινές).

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Πέμπτη 21/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας σας ενημερώνει ότι λόγω αποκατάστασης βλάβης σε τροφοδοτικό αγωγό, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Χάβοσι, Μπαθίστα, Νάτσο, Αυλάκι και Κορώνη στο Πόρτο Ράφτη, αύριο 21/10/2021 κατά το διάστημα 11:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.   

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

9/10 Εγκαίνια επετειακής εικαστικής έκθεσης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 21»

1-27/10 Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ