Αρχική » Ενημέρωση » Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης, με θέμα: «Μέλλον + Παράδοση», στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης, με θέμα: «Μέλλον + Παράδοση», στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου!

10.06.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο,  10/6/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης, με θέμα:  «Μέλλον + Παράδοση», στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

 

Το απόγευμα της Τετάρτης, 5 Ιουνίου 2019, η Έκθεση «Μέλλον + Παράδοση», άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου.

Πλήθος φιλότεχνων, έσπευσε να απολαύσει τα Έργα Φωτογραφίας, Ζωγραφικής, Χαρακτικής, Γλυπτικής, Κεραμικής, καθώς και Έργα Παιδικής Δημιουργίας, που με μεράκι φιλοτέχνησαν ανεξάρτητοι Εικαστικοί και Καλλιτέχνες, από το Σύλλογο Εικαστικών Μεσογαίας.

Μεταξύ των Έργων που εκτίθενται και τα οποία συνδέονται με τον μίτο του τοπικού Πολιτισμού που ενώνει το παρελθόν με το μέλλον, ο επισκέπτης της Έκθεσης, έχει την χαρά να θαυμάσει έργα από τη μόνιμη συλλογή του Δήμου Μαρκοπούλου, των Δημιουργών: Αγγελική Τσεβά, Δημήτρης Κατσούδας και Νικόλας Ιαβάτσω, Κυριάκος Κρόκος και  Χρήστος Ρεμπούσκος, αλλά ακόμη, ως φόρος τιμής, εκτίθενται έργα τόσο του αείμνηστου Χ. Ρεμπούσκου, από τη συλλογή του Δήμου όσο και του Ι. Πρόφη, επικεντρωμένα στην τοπική ηθογραφία.

Την Έκθεση συμπληρώνουν επίσης, Φωτογραφικά Έργα,  από το τμήμα Φωτογραφικού Αρχείου του Μουσείου Μπενάκη, αλλά και οι Καλλιτεχνίες των Παιδικών Τμημάτων Ζωγραφικής του προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους 2018-2019».

Η Έκθεση συνεχίζεται, με είσοδο ελεύθερη και θα διαρκέσει ως την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019: 9 π.μ. – 1 μ.μ. & 5:30 μ.μ. – 8 μ.μ. (καθημερινές).

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Συγκεκριμένα θα επηρεαστεί η υδροδότηση των περιοχών:

Μπαθίστα
Αυλάκι – Πρασσιές
Νάτσο
Κορώνη

Διαβάστε Περισσότερα
Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Επιχορήγηση Δήμου Μαρκοπούλου για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής

Επιχορηγείται με το ποσό των 509.714 € ο Δήμος Μαρκοπούλου, για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής, με την υπ’ αριθμ. 28693/13-4-2021 απόφαση του αν. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, σε ανταπόκριση του αιτήματος του Δήμου, με αρ. Πρωτ. 79640/20-11-2020.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

17/4 Ημερίδα Αλληλεγγύης στο Πόρτο Ράφτη για τη συγκέντρωση τροφίμων

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

10/2 ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΤΕΣΤ ΠΑΠ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ