Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Εντυπωσίασαν οι εμφανίσεις των μικρών Χορευτών στο 16ο Φεστιβάλ Χορού, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, στο Θέατρο Σάρας.

Εντυπωσίασαν οι εμφανίσεις των μικρών Χορευτών στο 16ο Φεστιβάλ Χορού, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, στο Θέατρο Σάρας.

10.06.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 10/6/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Εντυπωσίασαν οι εμφανίσεις των μικρών Χορευτών στο 16ο Φεστιβάλ Χορού, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, στο Θέατρο Σάρας.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

 

Το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουνίου 2019, στο Ανοιχτό Θέατρο Σάρας στο Μαρκόπουλο, πραγματοποιήθηκε για 16η χρονιά, το Φεστιβάλ Παραδοσιακού και Μοντέρνου Χορού, για μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της Ανατολικής Αττικής.

Η διοργάνωση του Φεστιβάλ ανήκει στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, με την χορηγία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και του Δήμου Μαρκοπούλου.

Η φετινή εκδήλωση ξεπέρασε τους χίλιους (1000) συμμετέχοντες –  Μαθητές, από σαράντα (40) Σχολεία.

Αδιαμφισβήτητα, η συνύπαρξη σχολείων από τον Ωρωπό μέχρι τη Βούλα, σε μια Βραδιά «πανηγυριού» με άρωμα Ελλάδας, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο λήξης της σχολικής χρονιάς, ενώνοντας μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς από όλη την Ανατολική Αττική.

Την Ορχήστρα αποτέλεσαν οι: Αντώνης Καλιούρης (κλαρίνο), Γιώργος Κότσικας (βιολί), Ιάκωβος Ηλιάδης (λαούτο), Παρασκευάς Ντόμπρος (κρουστά) και Ηλίας Γάκος (τραγούδι).

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, συγχαίρει ολόθερμα τους μικρούς χορευτές, τους δασκάλους και τους γονείς τους, για τις άψογες παρουσιάσεις του Προγράμματος και μέχρι το επόμενο Φεστιβάλ, εύχεται σε όλους, Καλό Καλοκαίρι!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει  σε Α΄προβολή τη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2»  και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄προβολή τη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2» και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες»

Το ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή: την ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2» και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες», από την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα
Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Τρίτη 26/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Τρίτη 26/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας σας ενημερώνει ότι λόγω αποκατάστασης βλάβης σε τροφοδοτικό αγωγό, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Χάβοσι, Μπαθίστα, Νάτσο, Αυλάκι και Κορώνη στο Πόρτο Ράφτη, αύριο Τρίτη 26/10/2021 κατά το διάστημα 11:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.   

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

9/10 Εγκαίνια επετειακής εικαστικής έκθεσης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 21»

TAINIES

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ