Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Αρχική » Αρχική » Εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών και η στάση μας στις επαναληπτικές εκλογές στις 2 του Ιούνη

Εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών και η στάση μας στις επαναληπτικές εκλογές στις 2 του Ιούνη

29.05.2019 | Αρχική, Δημοτικές Παρατάξεις, Ενημέρωση

 

Εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών και η στάση μας στις επαναληπτικές εκλογές στις 2 του Ιούνη

Πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες κι όλους που μας τίμησαν και συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο Δήμο μας.

Όλες κι όλους που άντεξαν στην πόλωση, στις ψεύτικες υποσχέσεις, στα εκβιαστικά διλήμματα κι έφτασαν ως την κάλπη ψηφίζοντας αγωνιστικά. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στο ΚΚΕ και τη “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Αυτοί οι ψήφοι θα κατατεθούν από σήμερα κιόλας στον αγώνα για να εμποδιστεί η αντιλαϊκή πολιτική, για την πραγματική ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων, των αγροτών όλων όσοι υποφέρουν. Για να πάρουν ανάσες τα λαϊκά στρώματα, στην κατεύθυνση της ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών τους.

  • Με τα τελικά αποτελέσματα στο Δήμο μας, η Λαϊκή Συσπείρωση συγκεντρώνει πλέον του 3,7% και εκλέγει 1 δημοτικό σύμβουλο !
  • Ο συσχετισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο παραμένει πολύ αρνητικός, καθώς αυτοί που έχουν την κύρια προσωπική ευθύνη για την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής στο Δήμο καθώς και την ευθύνη για την απαράδεκτη κατάσταση της πόλης μας σήμερα, έχουν κατακτήσει την πλειοψηφία και μετά τις εκλογές του Β’ γύρου θα έχουν ξανά και το δημαρχιακό θώκο.

   Εχουμε πλήρη επίγνωση ότι ο συσχετισμός δυνάμεων παραμένει πολύ αρνητικός και σε πλατιά τμήματα του λαού κυριαρχούν οι μειωμένες απαιτήσεις, η ηττοπάθεια, η μοιρολατρία, ως αποτέλεσμα της αποστράτευσης και της μειωμένης συμμετοχής στις διαδικασίες του κινήματος.

Τώρα στο β΄ γύρο των εκλογών, δεν πρόκειται να δώσουμε λευκή επιταγή σε κανένα, θα μας βρουν απέναντί τους στη θέση της εργατικής – λαϊκής αντιπολίτευσης. 
Δε θα υποκύψουμε στο δίλημμα ποιον δήθεν «ανεξάρτητο» θα επιλέξουμε να διαχειριστεί την αντιλαϊκή πολιτική αφού και οι δυο τους συμφωνούν με τις οδηγίες και κατευθύνσεις της ΕΕ και της κυβέρνησης σε τοπικό επίπεδο.  

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας με οποιονδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο). 

Καλούμε όλους αυτούς, που μας παρακολουθούν, στέκονται πολύ πιο θετικά απέναντι στο ΚΚΕ και τη “Λαϊκή Συσπείρωση” και δίστασαν, δεν έκαναν το βήμα, ψήφισαν με “κρύα καρδιά” αντιπάλους του λαού, να δώσουν στις εθνικές εκλογές ένα ηχηρό μήνυμα, να ενισχύσουν το ΚΚΕ.

Αυτή είναι και η μόνη κερδισμένη ψήφος για τον λαό

Μαρκόπουλο 29 Μάη 2019, η Γραμματεία της Λαϊκής Συσπείρωσης

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ