Αρχική » Αρχική » ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Μαρκόπουλο !

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Μαρκόπουλο !

22.05.2019 | Αρχική, Δημοτικές Παρατάξεις, Ενημέρωση

Ο συνδυασμός της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ με υποψήφιο Δήμαρχο Μαρκοπούλου τον Ανδρέα Συλλελόγλου είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές.

Συμμετέχω ενεργά στη συλλογικότητα της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ που αγωνίζεται για την προστασία του περιβάλλοντος και πιστεύω πως μόνο με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών μπορούν να λυθούν τα προβλήματα της πόλης μας.

Άρα δεν θα μπορούσα ποτέ να στηρίξω υποψήφιους οι οποίοι στο πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν κατείχαν θέση ευθύνης στη διοίκηση του Δήμου και άρα είναι συνυπεύθυνοι για την οικτρή κατάσταση που βρίσκονται σήμερα οι πόλεις του Μαρκόπουλου και του Πόρτο Ράφτη.

Δεν θα επικροτούσα υποψήφιο που ενώ υποτίθεται έχει βάση του το Πόρτο Ράφτη όλα τα τελευταία χρόνια δεν έκανε ούτε μια πρόταση, δεν έκανε ούτε μία παρουσία για την ενημέρωση & κινητοποίηση των πολιτών για λύση στα οξυμένα προβλήματα της πόλης.

Δεν μπορώ να ψηφίσω υποψήφιους που άμεσα συντέλεσαν στην καταπάτηση των παραλιών μας από μικρά & μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Ούτε μπορώ να ψηφίσω υποψήφιους που ανέχθηκαν την παράνομη χωματερή στα νταμάρια, τις διάσπαρτες χωματερές στους δρόμους του Πόρτο Ράφτη που μολύνουν & καταστρέφουν το περιβάλλον. Που με καταδικάζουν να πνίγομαι με την πρώτη βροχή, να ζω ώρες ή μέρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, να περπατώ με ανασφάλεια στο δρόμο, να μην έχω αστική συγκοινωνία. Εκείνους που δεν φρόντισαν ώστε να έχουμε τα στοιχειώδη μιας πόλης: πλατεία, πεζόδρομους, ελεύθερους χώρους άθλησης & αναψυχής, χώρους πολιτισμού.

Δεν μπορώ να ψηφίσω κανέναν υπεύθυνο για το γεγονός ότι το Πόρτο Ράφτη δεν έχει αποχέτευση στον 21ο αιώνα.

Δεν πιστεύω στους δήθεν «ανεξάρτητους» συνδυασμούς όταν καλά γνωρίζω πόσο εξαρτημένοι είναι από ποικιλόμορφα κομματικά κ..ά. συμφέροντα.

Και πάνω απ’ όλα δεν μπορώ να ψηφίσω υποψήφιους που αποδέχονται σαν δεδομένες και μη ανατρέψιμες όλες τις μνημονιακές πολιτικές που συρρικνώνουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καταργούν το ρόλο της δίπλα στους πολίτες και τη μετατρέπουν σ’ ένα μηχανισμό είσπραξης τελών & φόρων χωρίς ανταπόδοση.

Για όλα αυτά θέλω να στείλω στο Δημοτικό Συμβούλιο ανθρώπους που θα αγωνιστούν για την ανατροπή αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, μαζί με τους πολίτες.

Ανθρώπους που εμπιστεύομαι το ήθος, την αγωνιστικότητα και τη συνέπειά τους.

Γι’ αυτό και στηρίζω το ψηφοδέλτιο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ανδρέα Συλλελόγλου.

 

ΚΑΡΡΑ ΕΙΡΗΝΗ

Αρχιτέκτονας – τ. Δήμαρχος Δάφνης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Συγκεκριμένα θα επηρεαστεί η υδροδότηση των περιοχών:

Μπαθίστα
Αυλάκι – Πρασσιές
Νάτσο
Κορώνη

Διαβάστε Περισσότερα
Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Επιχορήγηση Δήμου Μαρκοπούλου για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής

Επιχορηγείται με το ποσό των 509.714 € ο Δήμος Μαρκοπούλου, για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής, με την υπ’ αριθμ. 28693/13-4-2021 απόφαση του αν. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, σε ανταπόκριση του αιτήματος του Δήμου, με αρ. Πρωτ. 79640/20-11-2020.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

17/4 Ημερίδα Αλληλεγγύης στο Πόρτο Ράφτη για τη συγκέντρωση τροφίμων

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

10/2 ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΤΕΣΤ ΠΑΠ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ