Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Άκρως θετικές οι νέες εξελίξεις, σε σχέση με τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Μαρκοπούλου, μετά την Συνάντηση της Αντιδημάρχου Παιδείας, κας Ζωής Γιαννάκη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών, κο Γιάννη Χαρωνίτη.

Άκρως θετικές οι νέες εξελίξεις, σε σχέση με τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Μαρκοπούλου, μετά την Συνάντηση της Αντιδημάρχου Παιδείας, κας Ζωής Γιαννάκη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών, κο Γιάννη Χαρωνίτη.

22.05.2019 | Ενημέρωση

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ    
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ   Μαρκόπουλο, 22/5/2019
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ    
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ    
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας,

κας Ζωής Γιαννάκη

Τηλ.: 22990-71706

          22990-85095

Fax:  22990-85270

Email: [email protected]

 

 

 

 

Άκρως θετικές οι νέες εξελίξεις, σε σχέση με τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Μαρκοπούλου,

μετά την Συνάντηση της Αντιδημάρχου Παιδείας, κας Ζωής Γιαννάκη

με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών, κο Γιάννη Χαρωνίτη.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σημαντικά είναι τα νέα για τις Σχολικές Υποδομές του Δήμου Μαρκοπούλου, μετά την σημερινή συνάντηση της Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμου Μαρκοπούλου, κας Ζωής Γιαννάκη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών, κο Γιάννη Χαρωνίτη.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση, η οποία ζητήθηκε εγγράφως από την Αντιδήμαρχο, στις 11 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 και σε αυτήν παρευρέθηκαν, η Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη, κα Άννα Κυριακούλια, καθώς και η Δημοτική Υπάλληλος του Γραφείου Παιδείας, κα Ελένη Μεθενίτη.

Κατά την διάρκεια της δίωρης Συνάντησης, υπήρξε ενδελεχής ενημέρωση για όλα τα ζητήματα της Σχολικής Στέγης του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κο Γιάννη Χαρωνίτη, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη και η νέα πτέρυγα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκόπουλου έχουν ενταχθεί ήδη στην σχετική λίστα των προς σύνταξη μελέτης Σχολείων, οι οποίες Mελέτες θα ολοκληρωθούν, εντός διμήνου.

Στη συνέχεια, μετά από περίπου ένα (1) έτος τα σχολεία θα δημοπρατηθούν, με την ανέγερσή τους να προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε δύο (2) με τρία (3) χρόνια, εντασσόμενα για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ 2021 – 2027.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,

Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας,

 

Ζωή Γιαννάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ