Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » Επείγουσα ενημέρωση για την αποκομιδή των Απορριμμάτων, στον Δήμο Μαρκοπούλου, ενόψει των δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών, κατά τις ημέρες του Πάσχα.

Επείγουσα ενημέρωση για την αποκομιδή των Απορριμμάτων, στον Δήμο Μαρκοπούλου, ενόψει των δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών, κατά τις ημέρες του Πάσχα.

25.04.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 25/4/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Επείγουσα ενημέρωση για την αποκομιδή των Απορριμμάτων, στον Δήμο Μαρκοπούλου, ενόψει των δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών, κατά τις ημέρες του Πάσχα.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Αφού σας ευχηθώ από καρδιάς, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με Υγεία, θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, τις επόμενες έξι ημέρες, ο πληθυσμός του Δήμου Μαρκοπούλου και ειδικότερα του Πόρτο Ράφτη, αναμένεται να αυξηθεί, κατά περίπου 50 χιλιάδες κατοίκους!

Λαμβάνοντας υπόψιν, ότι μετά την Αργία της Δευτέρας του Πάσχα, ακολουθεί την Τετάρτη, η Αργία της Πρωτομαγιάς, έχουμε φροντίσει να υπάρξει αποκομιδή των Απορριμμάτων, την Δευτέρα του Πάσχα, τουλάχιστον, από τους Κεντρικούς Δρόμους της Πόλης!

Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε και να ζητήσουμε, τόσο από τους μόνιμους κατοίκους, όσο και από τους επισκέπτες του Δήμου μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και συνετοί, ως προς τα Απορρίμματά τους, τις επόμενες ημέρες.

Ιδιαίτερα τονίζεται, ότι πρέπει να αποφεύγεται η εναπόθεση Απορριμμάτων, σε ήδη γεμάτους Κάδους. Επίσης, υπενθυμίζουμε, ότι απαγορεύεται η απόρριψη κλαδιών ή άλλων μεγάλων αντικειμένων, γύρω από τους Κάδους.

Όταν αυτό είναι εφικτό, σας παρακαλούμε, να γίνει η ρίψη των Απορριμμάτων στους Κάδους, αργά το βράδυ της Πρωτομαγιάς ή νωρίς (7 π.μ.) το πρωί της Πέμπτης, 2 Μαΐου!

Τέλος, όλες οι ενέργειές μας, οφείλουν να είναι σύμφωνες με τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου.

Με την βοήθεια όλων μας και με Σεβασμό στο Περιβάλλον, θα βιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις Άγιες αυτές Ημέρες.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

 

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ 8-8-2022

Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023

Διαβάστε Περισσότερα

12/8 ONIRAMA

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ