Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Οι μικροί μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου, τραγούδησαν τα Κάλαντα του Λαζάρου, για καλό σκοπό, στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου.

Οι μικροί μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου, τραγούδησαν τα Κάλαντα του Λαζάρου, για καλό σκοπό, στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου.

18.04.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                             Μαρκόπουλο, 18/4/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Οι μικροί μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου, τραγούδησαν τα Κάλαντα του Λαζάρου, για καλό σκοπό, στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου.

 

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

 

Μια ευχάριστη έκπληξη, μας περίμενε σήμερα, Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου. Οι μικροί μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου, συνοδευόμενοι από τις Εκπαιδευτικούς τους, τραγούδησαν τα Κάλαντα του Λαζάρου, κρατώντας όμορφα καλλιτεχνημένες κουκλίτσες που αναπαριστούσαν τον Λάζαρο και με τη συνοδεία μελλόντικας.

Η κίνηση των μαθητών, έγινε για έναν πολύ καλό σκοπό που συνάδει με το πνεύμα των ημερών που διανύουμε. Συγκεκριμένα, συγκέντρωσαν χρήματα για να ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά».

Ο Δήμος Μαρκοπούλου συγχαίρει Εκπαιδευτικούς και Μαθητές για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους και τους εύχεται Καλή Ανάσταση!

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναυλία Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Συναυλία Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στη συναυλία της Βασιλικής Νταντά, την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Η θεατρική παράσταση «Η Σοφολογιότατη»

Συναυλία-Βασιλικής-Νταντά-στην-Κεντρική-Πλατεία-Μαρκοπούλου

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ