Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » Οι μικροί μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου, τραγούδησαν τα Κάλαντα του Λαζάρου, για καλό σκοπό, στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου.

Οι μικροί μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου, τραγούδησαν τα Κάλαντα του Λαζάρου, για καλό σκοπό, στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου.

18.04.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                             Μαρκόπουλο, 18/4/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Οι μικροί μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου, τραγούδησαν τα Κάλαντα του Λαζάρου, για καλό σκοπό, στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου.

 

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

 

Μια ευχάριστη έκπληξη, μας περίμενε σήμερα, Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου. Οι μικροί μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου, συνοδευόμενοι από τις Εκπαιδευτικούς τους, τραγούδησαν τα Κάλαντα του Λαζάρου, κρατώντας όμορφα καλλιτεχνημένες κουκλίτσες που αναπαριστούσαν τον Λάζαρο και με τη συνοδεία μελλόντικας.

Η κίνηση των μαθητών, έγινε για έναν πολύ καλό σκοπό που συνάδει με το πνεύμα των ημερών που διανύουμε. Συγκεκριμένα, συγκέντρωσαν χρήματα για να ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά».

Ο Δήμος Μαρκοπούλου συγχαίρει Εκπαιδευτικούς και Μαθητές για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους και τους εύχεται Καλή Ανάσταση!

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ