Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Επείγον αίτημα, για την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων Ηλεκτροφωτισμού, ευθύνης και αρμοδιότητας της ΔΕΔΔΗΕ, στον Δήμο Μαρκοπούλου.

Επείγον αίτημα, για την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων Ηλεκτροφωτισμού, ευθύνης και αρμοδιότητας της ΔΕΔΔΗΕ, στον Δήμο Μαρκοπούλου.

10.04.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

        

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   Μαρκόπουλο, 10/4/2019
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ   Αρ. Πρωτ.:  5831
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ    
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ    
Δ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ 1,

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, Τ.Κ.:19003

   
Γραφείο Δημάρχου

Τηλ: 22990-20121

Fax: 22990-24009

E-mail: [email protected]

 

Προς:

 

 

 

Υπόψιν:

 ΔΕΔΔΗΕ

Διεύθυνση Περιφέρειας Αττικής – Περιοχή Μεσογείων

 

κου ΚΟΤΣΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Βοηθού Διευθυντή Περιφέρειας Αττικής.

 

Επείγον αίτημα, για την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων Ηλεκτροφωτισμού, ευθύνης και αρμοδιότητας της ΔΕΔΔΗΕ, στον Δήμο Μαρκοπούλου.

 

Αξιότιμε κύριε Κότσαλε,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε και να σας τονίσουμε την αναγκαιότητα της άμεσης, δικής σας παρέμβασης, για την οριστική πλέον επίλυση των σοβαρών προβλημάτων στον Ηλεκτροφωτισμό του Δήμου Μαρκοπούλου, τα οποία  και  προέρχονται από τις πτώσεις των Δεκτών.

Δυστυχώς, οι έντονες καιρικές συνθήκες, που επικράτησαν τον περασμένο χειμώνα, είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές βλάβες, στους Δέκτες του Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, με αποτέλεσμα ολόκληρες Οδοί, Οικοδομικά Τετράγωνα ή Γειτονιές (!) να μένουν επί μακρόν χωρίς Φωτισμό ή να εμφανίζεται επανειλημμένα το ίδιο πρόβλημα!

Ενδεικτικά αναφέρονται οι περιπτώσεις της Λεωφόρου Γρέγου (Πόρτο Ράφτη), της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου (Πόρτο Ράφτη), της Λεωφόρου Σουνίου (Μαρκόπουλο), των οδών Παπαδημητρίου και Ανδρέα Κουμπή (Μαρκόπουλο), Πανοράματος και Μιμόζας (Πόρτο Ράφτη) κ.ά.

 Όπως ήδη γνωρίζετε, η αποκλειστική αρμοδιότητα  για την αποκατάσταση των παραπάνω βλαβών, ανήκει στην ΔΕΔΔΗΕ και σωστά, μας έχετε επισημάνει, ότι απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας, να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια αποκατάστασης, Ηλεκτρολόγος του Δήμου Μαρκοπούλου.

Για τον λόγο αυτό, όπως οφείλουμε, διαβιβάζουμε, ΟΛΑ τα σχετικά αιτήματα στην αρμόδια Διεύθυνση της ΔΕΔΔΗΕ!

Ωστόσο, ο ρυθμός αποκατάστασης των βλαβών, είναι εξαιρετικά αργός, με αποτέλεσμα η καθημερινότητα των συμπολιτών μας, να είναι ιδιαίτερα δυσχερής και σε καμία περίπτωση, ασφαλής.

Έτσι, ο Δήμος μας, γίνεται αποδέκτης των δεκάδων, καθημερινών  παραπόνων των συνδημοτών μας, οι οποίοι ζητούν από εμάς, έντονα και επιτακτικά, να αποκατασταθούν πλήρως και οριστικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δίκτυο Ηλεκτροφωτισμού του  Μαρκοπούλου και του Πόρτο Ράφτη και τα οποία ανήκουν στην αρμοδιότητα της ΔΕΔΔΗΕ!

Όπως μας έχει γίνει γνωστό, εδώ και τρεις (3) μήνες, τα υφιστάμενα Συνεργεία για την Ανατολική Αττική, δεν δύνανται να αποκαταστήσουν σε σύντομο χρόνο, όλο το πλήθος των Βλαβών, διότι δεν είναι αρκετά!

Θα θέλαμε λοιπόν, να σας ζητήσουμε ιδιαίτερα θερμά και με την μορφή του Κατεπείγοντος, την συνδρομή σας, προκειμένου, είτε να τεθούν οι Βλάβες στον Δήμο Μαρκοπούλου σε άμεση (μετά από τόσους μήνες αναμονής) προτεραιότητα, είτε να ενισχυθούν τα Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, με επιπλέον Προσωπικό, για να επανέλθει οριστικά, εντός – το πολύ – δεκαημέρου, ο Φωτισμός σε όλες τις γειτονιές του Δήμου μας!!

Ευελπιστώντας στην άμεση συνεργασία σας,

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

 

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επείγουσα ενημέρωση για την Τετάρτη 26/1/2022: Κλειστές όλες οι Σχολικές Μονάδες – Ισχυρός Παγετός- Μη αποκομιδή απορριμμάτων

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ

Προκειμένου να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς, παρακαλείσθε θερμά να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να περιορίσετε οποιεσδήποτε μετακινήσεις στις άκρως απαραίτητες ιδιαίτερα τις ώρες που θα λάβει χώρα το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας και συγκεκριμένα από απόψε στις 5.00 μ.μ. μέχρι αύριο, πρωί Τρίτης, και ώρα 9:00 π.μ.

Διαβάστε Περισσότερα
Έκκληση περιορισμού των απορριμμάτων λόγω μη λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής εξαιτίας της κακοκαιρίας

Έκκληση περιορισμού των απορριμμάτων λόγω μη λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής εξαιτίας της κακοκαιρίας

Στην ενημέρωση των Δημάρχων στη χθεσινή σύσκεψη (23/1/2022) με τον Περιφερειάρχη Αττικής, γνωστοποιήθηκε ότι το Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 25/1/2022 και την Τετάρτη 26/1/2022 λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίς».

Διαβάστε Περισσότερα
Έκκληση περιορισμού των απορριμμάτων λόγω μη λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής εξαιτίας της κακοκαιρίας

Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι Σχολικές Μονάδες του Δήμου Μαρκοπούλου αύριο Δευτέρα 24/1/2022 & μεθαύριο Τρίτη 25/1/2022

Επισημαίνεται ότι εκτός από τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα παραμείνουν κλειστοί και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί (Δημόσιοι & Ιδιωτικοί) σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη.

Διαβάστε Περισσότερα
Έκκληση περιορισμού των απορριμμάτων λόγω μη λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής εξαιτίας της κακοκαιρίας

Κλειστό θα παραμείνει το  Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» σήμερα Δευτέρα 24/1/2022 και αύριο Τρίτη 25/1/2022

Επισημαίνουμε εκ νέου την απόλυτη ανάγκη να περιορίσουμε όλοι τις μετακινήσεις μας στις άκρως απαραίτητες.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

EUROPE