Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε η Παιδική Χαρά στο 1ο – 2ο Νηπιαγωγείο Μαρκοπούλου.

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε η Παιδική Χαρά στο 1ο – 2ο Νηπιαγωγείο Μαρκοπούλου.

01.04.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 1/4/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε η Παιδική Χαρά στο 1ο – 2ο Νηπιαγωγείο Μαρκοπούλου.

 

 

 

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει ότι, σήμερα Δευτέρα, 1η Απριλίου 2019, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, κα Ζωή Γιαννάκη, παρέλαβε την νέα Παιδική Χαρά του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Μαρκοπούλου, η οποία αποτελεί χορηγία του μεγάλου Ευεργέτη της περιοχής μας, κου Αθανάσιου Μαρτίνου, μέσω της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ».

 

Η γενναιόδωρη πράξη του κου Μαρτίνου, ήρθε σε συνέχεια του έγγραφου αιτήματος, της Προϊσταμένης του 2ου Νηπιαγωγείου, κας Ράνιας Σωτηροπούλου. Κατόπιν, εστάλησαν προς την Αντιδήμαρχο, επιστολές πρότασης  και αποδοχής της δωρεάς, στις 7 Δεκεμβρίου 2018, οι οποίες έγιναν αποδεκτές με μεγάλη χαρά, στις 10 Δεκεμβρίου 2018 και αποτέλεσαν θέμα στην 35η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19 Δεκεμβρίου 2018 (Αρ. Απόφασης 384/2018).

 

Μετά την ομόφωνη αποδοχή της δωρεάς των Εργασιών Κατασκευής και Πιστοποίησης της Παιδικής Χαράς από το Δημοτικό Συμβούλιο, ξεκίνησαν χωρίς χρονοτριβή οι Εργασίες στον προαύλιο χώρο, χωρίς να παρεμποδιστεί η ομαλή λειτουργία του Σχολείου!

 

Η νέα Παιδική Χαρά, είναι πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονο, ασφαλή εξοπλισμό και πιστοποιημένη με ISO.

Αξίζουν θερμά Συγχαρητήρια στον κο Αθανάσιο Μαρτίνο για όσα πρόσφερε, προσφέρει και θα προσφέρει στον τόπο μας, καθώς και σε όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της προσπάθειας αυτής.

Ευχόμαστε, οι μικροί μαθητές να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και δημιουργικού παιχνιδιού, στη νέα Παιδική Χαρά, τροφοδοτώντας μας, με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και δύναμη για να αλλάζουμε προς το καλύτερο  Σχολεία και Ζωές στην πόλη μας, μέσα από την παρεχόμενη Δημόσια Παιδεία!

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει  σε Α΄προβολή τη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2»  και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄προβολή τη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2» και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες»

Το ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή: την ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2» και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες», από την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα
Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Τρίτη 26/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Τρίτη 26/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας σας ενημερώνει ότι λόγω αποκατάστασης βλάβης σε τροφοδοτικό αγωγό, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Χάβοσι, Μπαθίστα, Νάτσο, Αυλάκι και Κορώνη στο Πόρτο Ράφτη, αύριο Τρίτη 26/10/2021 κατά το διάστημα 11:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.   

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

9/10 Εγκαίνια επετειακής εικαστικής έκθεσης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 21»

TAINIES

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ