Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Με συγκίνηση και υπερηφάνεια, παρακολουθήσαμε το Έργο «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι», όπως το απέδωσε, η Χορωδία Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μαρκοπούλου.

Με συγκίνηση και υπερηφάνεια, παρακολουθήσαμε το Έργο «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι», όπως το απέδωσε, η Χορωδία Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μαρκοπούλου.

27.03.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

           

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 27/3/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Με συγκίνηση και υπερηφάνεια, παρακολουθήσαμε το Έργο «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι», όπως το απέδωσε, η Χορωδία Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μαρκοπούλου.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Την Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις», επί τη αφορμή της Επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας, της 25ης Μαρτίου 1821, τα μέλη της Χορωδίας Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μαρκοπούλου και ο Αρχιμουσικός της Χορωδίας, κος Ανδρέας Πυλαρινός, προσέφεραν ένα έργο απαράμιλλης καλλιτεχνικής ομορφιάς, βασισμένο στο Έργο του Διονύσιου Σολωμού: «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι».

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι μελοποιήσεις του Έργου του Εθνικού μας Ποιητή, οι οποίες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά, συνετέθησαν από τον ίδιο τον Αρχιμουσικό, κο Ανδρέα Πυλαρινό!

Παράλληλα, απαγγέλθηκαν ποιήματα από τα μέλη του Κ.Α.Π.Η., ενώ το Χορευτικό Τμήμα Ενηλίκων του Λαογραφικού Πολιτιστικού Ομίλου Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη «Δήλιος Απόλλων», πλαισίωσε την Εκδήλωση, με παραδοσιακούς χορούς.

Την Εκδήλωση παρουσίασε η κα Σοφία Γκλιάτη – Χασιώτη

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες, που τίμησαν την Εθνική μας Επέτειο, με μια τόσο υψηλής ποιότητας Εκδήλωση.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

2-8/12 Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

2-8/12 Ο ΟΙΚΟΣ GUCCI

4-5/12 ΕΝΚΑΝΤΟ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ