Αρχική » Ενημέρωση » Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, ο νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Μαρκοπούλου.

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, ο νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Μαρκοπούλου.

25.02.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 25/2/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, ο νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Μαρκοπούλου.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, με ικανοποίηση ενημερώνει τους συμπολίτες μας, ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ αρ. 492 τ. Β’ της 19ης Φεβρουαρίου 2019, ο νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου μας!

Με τον νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, διαρθρώνονται οι Υπηρεσίες, σε Γενικές Διευθύνσεις, Διευθύνσεις, Τμήματα, Αυτοτελή Τμήματα και Αυτοτελή Γραφεία, σύμφωνα με τις σύγχρονες επιταγές της Δημόσιας Διοίκησης. Στόχος μας: ο Δήμος Μαρκοπούλου, να προσπαθεί να υπηρετεί  και να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας, στην λειτουργία και οργάνωσή του!

Στο νέο Οργανόγραμμα, ορίζονται σαφώς οι αρμοδιότητες των Υπηρεσιών και οι  θέσεις Ευθύνης, ώστε να αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το υπάρχον Δυναμικό, ενώ δημιουργούνται και νέες θέσεις, σύμφωνα με τις διαπιστωμένες ανάγκες σε κρίσιμες ειδικότητες. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται και εξασφαλίζεται, η καλύτερη ποιότητα και η αποδοτικότητα, των παρεχόμενων Υπηρεσιών προς τον Πολίτη.

Τέλος, με την Έγκριση του Νέου Οργανογράμματος, ο Δήμος Μαρκοπούλου μπορεί πλέον, να υποδέχεται νέο Προσωπικό, μέσα από την Διαδικασία της Κινητικότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων!

Έτσι, θα μπορούν να στελεχωθούν με επιπλέον Προσωπικό, Υπηρεσίες, όπως η Πολεοδομία και η Τεχνική Υπηρεσία, που αντιμετωπίζουν μέχρι σήμερα, μεγάλο πρόβλημα, εξαιτίας της απαγόρευσης των προσλήψεων και της αποχώρησης μεγάλου αριθμού εργαζομένων, με συνταξιοδότηση!

Η έγκριση από όλα τα επίπεδα Δημοσίου Ελέγχου, του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρκοπούλου, επισφραγίζει την γόνιμη συνεργασία και την συντονισμένη κοινή προσπάθεια, της Διοίκησης και των αρμόδιων Υπηρεσιακών Στελεχών και του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου μας!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

17/4 Ημερίδα Αλληλεγγύης στο Πόρτο Ράφτη για τη συγκέντρωση τροφίμων

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

10/2 ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΤΕΣΤ ΠΑΠ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ