Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Ολοκληρώθηκε με τον «Μικρό Ονειροπόλο», ο κύκλος Χριστουγεννιάτικων Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Μαρκοπούλου!

Ολοκληρώθηκε με τον «Μικρό Ονειροπόλο», ο κύκλος Χριστουγεννιάτικων Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Μαρκοπούλου!

31.12.2018 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 31/12/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Ολοκληρώθηκε με τον «Μικρό Ονειροπόλο», ο κύκλος Χριστουγεννιάτικων Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με την διαδραστική Κουκλοπαράσταση «Ο Μικρός Ονειροπόλος» έπεσε η αυλαία των Χριστουγεννιάτικων Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στον Δήμο Μαρκοπούλου και συγχρόνως ολοκληρώθηκε το μεγάλο παζλ των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για το 2018 στον Δήμο μας!

Η παράσταση, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», εντυπωσίασε τους θεατές καθώς ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους, σε έναν κόσμο που η δύναμη της θέλησης, η πίστη στις ιδέες και ο αγώνας για εκπλήρωση των στόχων, είναι ικανές παράμετροι για να γίνουν όλα τα όνειρα πραγματικότητα!

 

Με κούκλες, παντομίμα, αφήγηση, τραγούδι και θεατρικό παιχνίδι, το αδύνατο αγόρι με τα κατάξανθα μαλλιά, που του άρεσε να βοηθά την οικογένειά του, να παίζει με τους φίλους του, να υπερασπίζεται το καλό, να χαμογελά και να ονειρεύεται διαρκώς, πως μια μέρα θα γίνει Πρίγκιπας, είδε τα όνειρά του να υλοποιούνται με τον πιο παραμυθένιο τρόπο!

Γεμάτοι με όμορφα, αγνά συναισθήματα και χαρά, αλλά και περηφάνια για τους Συμπολίτες μας που στήριξαν για άλλη μια φορά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, ευχόμαστε καλή χρονιά και υποσχόμαστε να είναι γεμάτη Πολιτισμό!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Πέμπτη 21/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας σας ενημερώνει ότι λόγω αποκατάστασης βλάβης σε τροφοδοτικό αγωγό, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Χάβοσι, Μπαθίστα, Νάτσο, Αυλάκι και Κορώνη στο Πόρτο Ράφτη, αύριο 21/10/2021 κατά το διάστημα 11:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.   

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

9/10 Εγκαίνια επετειακής εικαστικής έκθεσης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 21»

1-27/10 Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ