Αρχική » Ενημέρωση » Ευχαριστήριο μήνυμα Καθηγήτριας του 1ου ΓΕΛ Μαρκοπούλου, προς τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο Παιδείας Μαρκοπούλου, για την οικονομική ενίσχυση της συμμετοχής μαθητών του Σχολείου, στο Πρόγραμμα MUN του Ο.Η.Ε.

Ευχαριστήριο μήνυμα Καθηγήτριας του 1ου ΓΕΛ Μαρκοπούλου, προς τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο Παιδείας Μαρκοπούλου, για την οικονομική ενίσχυση της συμμετοχής μαθητών του Σχολείου, στο Πρόγραμμα MUN του Ο.Η.Ε.

11.12.2018 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 11/12/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Ευχαριστήριο μήνυμα Καθηγήτριας του 1ου ΓΕΛ Μαρκοπούλου, προς τον Δήμαρχο

και την Αντιδήμαρχο Παιδείας Μαρκοπούλου, για την οικονομική ενίσχυση της συμμετοχής μαθητών του Σχολείου, στο Πρόγραμμα MUN του Ο.Η.Ε.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με προσωπικό της μήνυμα, η Καθηγήτρια του 1ου ΓΕΛ Μαρκοπούλου, κα Νόνα Φασατάκη, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Σωτήρη Ι. Μεθενίτη και την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Ζωή Γιαννάκη, για την οικονομική ενίσχυση που διέθεσαν, ο καθένας προσωπικά, προκειμένου να συμμετάσχουν μαθητές του Σχολείου της, στο Πρόγραμμα «MUN» του Ο.Η.Ε.

Τα Μοντέλα Ηνωμένων Εθνών (MUN) είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς Προσομοιώσεις, για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τον Οργανισμών Ηνωμένων Εθνών, με περισσότερους από 400.000 μαθητές και φοιτητές, να συμμετέχουν κάθε χρόνο. Πολλοί από τους σημερινούς ηγέτες στον χώρο του δικαίου, των κυβερνήσεων, των επιχειρήσεων και των τεχνών, είχαν συμμετάσχει σε Μοντέλα Ηνωμένων Εθνών στο παρελθόν.

Ακολουθεί το μήνυμα της Φιλολόγου Καθηγήτριας, κας Φασατάκη:

«Σας ευχαριστούμε πολύ για την οικονομική στήριξη, του Προγράμματος MUN στο 1ο ΓΕΛ Μαρκόπουλου. Είναι η δεύτερη χρονιά, που με την προσωπική συμβολή του Δημάρχου Μαρκοπούλου, κου Σωτήρη Μεθενίτη και της Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας,, κας Ζωής Γιαννάκη, θα συμμετάσχουν οι μαθητές και οι μαθήτριές μας στο 22ο συνέδριο προσομοίωσης ΟΗΕ, 15-17 Μαρτίου 2019. Θα είναι μεγάλη μας τιμή να μας συνοδεύσετε, όπως και πέρυσι».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Συγκεκριμένα θα επηρεαστεί η υδροδότηση των περιοχών:

Μπαθίστα
Αυλάκι – Πρασσιές
Νάτσο
Κορώνη

Διαβάστε Περισσότερα
Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Επιχορήγηση Δήμου Μαρκοπούλου για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής

Επιχορηγείται με το ποσό των 509.714 € ο Δήμος Μαρκοπούλου, για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής, με την υπ’ αριθμ. 28693/13-4-2021 απόφαση του αν. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, σε ανταπόκριση του αιτήματος του Δήμου, με αρ. Πρωτ. 79640/20-11-2020.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

17/4 Ημερίδα Αλληλεγγύης στο Πόρτο Ράφτη για τη συγκέντρωση τροφίμων

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

10/2 ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΤΕΣΤ ΠΑΠ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ