Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » Ευχαριστήριο μήνυμα Καθηγήτριας του 1ου ΓΕΛ Μαρκοπούλου, προς τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο Παιδείας Μαρκοπούλου, για την οικονομική ενίσχυση της συμμετοχής μαθητών του Σχολείου, στο Πρόγραμμα MUN του Ο.Η.Ε.

Ευχαριστήριο μήνυμα Καθηγήτριας του 1ου ΓΕΛ Μαρκοπούλου, προς τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο Παιδείας Μαρκοπούλου, για την οικονομική ενίσχυση της συμμετοχής μαθητών του Σχολείου, στο Πρόγραμμα MUN του Ο.Η.Ε.

11.12.2018 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 11/12/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Ευχαριστήριο μήνυμα Καθηγήτριας του 1ου ΓΕΛ Μαρκοπούλου, προς τον Δήμαρχο

και την Αντιδήμαρχο Παιδείας Μαρκοπούλου, για την οικονομική ενίσχυση της συμμετοχής μαθητών του Σχολείου, στο Πρόγραμμα MUN του Ο.Η.Ε.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με προσωπικό της μήνυμα, η Καθηγήτρια του 1ου ΓΕΛ Μαρκοπούλου, κα Νόνα Φασατάκη, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Σωτήρη Ι. Μεθενίτη και την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Ζωή Γιαννάκη, για την οικονομική ενίσχυση που διέθεσαν, ο καθένας προσωπικά, προκειμένου να συμμετάσχουν μαθητές του Σχολείου της, στο Πρόγραμμα «MUN» του Ο.Η.Ε.

Τα Μοντέλα Ηνωμένων Εθνών (MUN) είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς Προσομοιώσεις, για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τον Οργανισμών Ηνωμένων Εθνών, με περισσότερους από 400.000 μαθητές και φοιτητές, να συμμετέχουν κάθε χρόνο. Πολλοί από τους σημερινούς ηγέτες στον χώρο του δικαίου, των κυβερνήσεων, των επιχειρήσεων και των τεχνών, είχαν συμμετάσχει σε Μοντέλα Ηνωμένων Εθνών στο παρελθόν.

Ακολουθεί το μήνυμα της Φιλολόγου Καθηγήτριας, κας Φασατάκη:

«Σας ευχαριστούμε πολύ για την οικονομική στήριξη, του Προγράμματος MUN στο 1ο ΓΕΛ Μαρκόπουλου. Είναι η δεύτερη χρονιά, που με την προσωπική συμβολή του Δημάρχου Μαρκοπούλου, κου Σωτήρη Μεθενίτη και της Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας,, κας Ζωής Γιαννάκη, θα συμμετάσχουν οι μαθητές και οι μαθήτριές μας στο 22ο συνέδριο προσομοίωσης ΟΗΕ, 15-17 Μαρτίου 2019. Θα είναι μεγάλη μας τιμή να μας συνοδεύσετε, όπως και πέρυσι».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ