Αρχική » Ανακοινώσεις Φορέων » Αρχίζουν οι 71οι Πανελλήνιοι Υπερπήδησης Εμποδίων

Αρχίζουν οι 71οι Πανελλήνιοι Υπερπήδησης Εμποδίων

04.12.2018 | Ανακοινώσεις Φορέων

Μαρκόπουλο, 4 Δεκεμβρίου 2018

 

Δελτίο Τύπου

 

Αρχίζουν οι 71οι Πανελλήνιοι Υπερπήδησης Εμποδίων

Έναρξη μεθαύριο Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου για τους 71ους Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων, που θα διεξαχθούν για άλλη μία χρονιά στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Οι αγώνες θα αρχίσουν την Πέμπτη και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου, ενώ η φετινή σημαντικότερη κατηγορία Ενηλίκων θα είναι αφιερωμένη στον αθλητή, Λουκά Παπαδόπουλο, που «κάλπασε» μακριά μας αυτή την χρονιά γεμίζοντας με θλίψη την Ελληνική Ιππασία.

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων θα αναδειχθούν οι Πανελληνιονίκες στις Κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων μετά από δύο γύρους, ενώ θα αναδειχθεί ακόμη η νικήτρια Aμαζόνα και οι Πρωταθλητές Νέοι Ίπποι. Αναμένονται όλο το τετραήμερο πάνω από 200 συμμετοχές ίππων ιππέων από όλη την Ελλάδα.

Πέρυσι τέσσερις αμαζόνες είχαν αναδειχθεί Πανελληνιονίκες στις ηλικιακές κατηγορίες. Η Νικολίνα Μακαρώνα με τον Arc de Triomphe στην κατηγορία Ενηλίκων, η Πάολα Μαρτίνη με τον Electic Elvis στην κατηγορία Νέων Ιππέων, η Αθηνά Μάνου με τον Cascajo στην κατηγορία Εφήβων και η Μελίνα Πειμανίδη με τον Carnavals Wonder στην κατηγορία παίδων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό όλες τις ημέρες, ενώ στο πλαίσιο των αγώνων θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Χριστουγεννιάτικα bazaar, παιδότοπος της Playmobil και εκπαιδευτικά αλογάκια για τα παιδιά.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας των αγώνων (Πέμπτη) θα αρχίσει στις 10.00 και θα περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες, την ΙΘ ύψους 0,80-0,90, την ΗΖ ύψους 1.00 – 105μ., την Ε ύψους 1.10μ. και την Δ ύψους 1.15μ.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιφέρεια Αττικής: Διαδικτυακή επιμορφωτική δράση “Πλημμύρες και μέτρα προστασίας”

Περιφέρεια Αττικής: Διαδικτυακή επιμορφωτική δράση “Πλημμύρες και μέτρα προστασίας”

Η Περιφέρεια Αττικής διεξάγει επιμορφωτική δράση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα μέτρα αυτοπροστασίας από πλημμύρες.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

17/4 Ημερίδα Αλληλεγγύης στο Πόρτο Ράφτη για τη συγκέντρωση τροφίμων

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

10/2 ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΤΕΣΤ ΠΑΠ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ