Επιλέξτε Page

Αρχική » Δελτία Τύπου » Έκθεση Ζωγραφικής & Κοσμήματος Μαρίας – Έλενας Γιαννοπούλου

Έκθεση Ζωγραφικής & Κοσμήματος Μαρίας – Έλενας Γιαννοπούλου

26.11.2018 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                     Μαρκόπουλο, 26/11/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Έκθεση Ζωγραφικής και Κοσμήματος

της εικαστικού Μαρίας – Έλενας Γιαννοπούλου,

στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου

 

 

Αγαπητοί Συμπολίτες, 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής και Κοσμήματος, της συμπολίτισσας μας, εικαστικού Μαρίας – Έλενας Γιαννοπούλου, την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (Γ. Παπαβασιλείου 34).

H Μαρία Έλενα Γιαννόπουλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Από τη νεαρή ηλικία των 16 ετών, διαφαίνεται το ελεύθερο εκφραστικό της πνεύμα, που δεν υπόκειται σε περιορισμούς και ταμπέλες, συνδυάζοντας σπουδές ενδυματολογίας (design – styling), με σπουδές στη ζωγραφική: τριετής φοίτηση στο εργαστήρι ζωγραφικής του Τάσου Ρήγα, στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στο εργαστήριο του Κεσανλή. Στα 22 της παρουσιάζει την πρώτη ατομική της έκθεση, στην αίθουσα «Fresh» στο Κολωνάκι, για να ακολουθήσουν η Ελληνοαμερικανική Ένωση (1989), η Γκαλερί Σκουφά στο Κολωνάκι (1991), η γκαλερί «ΠΑΡΩΝ» στο Π. Φάληρο (1998), με αναγνώριση και πολύ καλές κριτικές από τον τύπο και τους κριτικούς. Από το 1989 ασχολείται και με τον χώρο της διακόσμησης και του κοσμήματος: Status/Ναυτικό Σαλόνι, Kappa Marine, Sistovaris, Ζουρά, Βαράγκη, Σύγχρονη Κατοικία/Ο.Λ.Π. Πειραιά κ.α. Το 1996 επεκτείνεται στην Τοιχογραφία, με παρουσίαση των έργων της στο περιοδικό «Inside» και το 1999, αποκτά δική της στήλη διακόσμησης, στο περιοδικό «Χρώμα και Διακόσμηση».

Στον ιστορικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Μαρκοπούλου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με την απελευθερωμένη «γραφή» της εικαστικού Μαρίας – Έλενας Γιαννοπούλου.

 

Διάρκεια Έκθεσης:   4 – 9 Δεκεμβρίου 2018 

Ωράριο Έκθεσης:      Καθημερινές και Σαβ/Κυρ.  5.30 μ.μ. – 8.00 μ.μ.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ