Επιλέξτε Page

Αρχική » Δελτία Τύπου » Διευκρίνιση αναφορικά με την αποκατάσταση βλαβών στον Φωτισμό, ειδικά στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

Διευκρίνιση αναφορικά με την αποκατάσταση βλαβών στον Φωτισμό, ειδικά στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

17.10.2018 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                                                                                 Μαρκόπουλο, 17/10/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                             

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Διευκρίνιση αναφορικά με την αποκατάσταση βλαβών στον Φωτισμό,

ειδικά στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

 

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Τις τελευταίες περίπου είκοσι (20) ημέρες και συγκεκριμένα, μετά την πρόσφατη κακοκαιρία, ο Δήμος Μαρκοπούλου έχει γίνει αποδέκτης πολλών παραπόνων και αιτημάτων που αφορούν στον Φωτισμό, κυρίως της περιοχής του Πόρτο Ράφτη. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις περιοχές: Μπαθίστα, Λόφος Καπετανένων, Περατή, Χεροβούνι, Λεωφ. Γρέγου κ.λ.π.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε υπεύθυνα τους συμπολίτες μας, για τα εξής:

Η ευθύνη και η αρμοδιότητα για την αποκατάσταση των συγκεκριμένων βλαβών, που οφείλονται σε πτώση δέκτη, ανήκει αποκλειστικά στην ΔΕΔΔΗΕ, στην οποία και θα πρέπει οι πολίτες να απευθύνονται, καλώντας στο τηλέφωνο 10506.

Από την μεριά του ο Δήμος Μαρκοπούλου, έρχεται συχνά σε επαφή με τους αρμόδιους της ΔΕΔΔΗΕ, οι οποίοι ωστόσο, αναφέρουν κατηγορηματικά, ότι λόγω του μεγάλου πλήθους των βλαβών και των ζημιών που έχουν προκύψει στην Αν. Αττική, η αποκατάσταση του συνόλου των βλαβών, θα χρειαστεί χρόνο για να ολοκληρωθεί από τα αρμόδια συνεργεία.

Αυτά τα αναφέρουμε, για να γνωρίζουν ακριβώς την πραγματικότητα, οι συμπολίτες μας!

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

2-8/12 Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

2-8/12 Ο ΟΙΚΟΣ GUCCI

4-5/12 ΕΝΚΑΝΤΟ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ