Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Περισσότερες από πέντε (5) ώρες αμείωτου χορού και κεφιού, στο Λιμάνι του Πόρτο Ράφτη!

Περισσότερες από πέντε (5) ώρες αμείωτου χορού και κεφιού, στο Λιμάνι του Πόρτο Ράφτη!

03.09.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                        Μαρκόπουλο, 3/9/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Περισσότερες από πέντε (5) ώρες αμείωτου χορού και κεφιού, στο Λιμάνι του Πόρτο Ράφτη!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η επιτυχία της φετινής Γιορτής Σαρδέλας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου 2018, στο Λιμάνι του Πόρτο Ράφτη, ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Το Λιμάνι πλημμύρισε με πλήθος κόσμου, που γεμάτο ενθουσιασμό και κέφι, συμμετείχε στο ανεπανάληπτο, πολύωρο γλέντι, δημιουργώντας κυριολεκτικά, το αδιαχώρητο!

Το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα της βραδιάς, περιελάμβανε χορούς των Δωδεκανήσων, από τον Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη «Μυρρινούς» και χορούς της Μυτιλήνης, από τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Όμιλο Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη «Δήλιος Απόλλων».

Την συνέχεια του Προγράμματος, ανέλαβε ο Γιώργος Ιωαννίδης με λαϊκό πρόγραμμα. Το γλέντι κορυφώθηκε με την Μαρία Σκουλά στο τραγούδι, τον Νίκο Ευβοιώτη στο βιολί και την υπόλοιπη εξαίρετη ορχήστρα!

Η εύθυμη διάθεση της βραδιάς παρέσυρε εκατοντάδες από τους παρευρισκόμενους να μετέχουν στον χορό, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Η φετινή Γιορτή Σαρδέλας, η οποία διοργανώθηκε αποκλειστικά από την Κ.Δ.Ε.Μ., ήταν κατά κοινή ομολογία, η πιο επιτυχημένη και άρτια οργανωμένη εκδήλωση, στην ιστορία του θεσμού. Κι αυτό, παρόλα τα εμπόδια που σκοπίμως δημιούργησαν ορισμένοι, για να μην πραγματοποιηθεί.

Άφθονη Σαρδέλα, κρασί και μπίρα προσφέρθηκαν στο κοινό, από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου, χάρη στις ευγενικές προσφορές των τοπικών επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε για την προσφορά τους σε κρασί, τα Οινοποιία: Νικολακόπουλος, Παπαγιαννάκος και Ρόκας.  Οι μπίρες, τα αναψυκτικά και το εμφιαλωμένο νερό, ήταν χορηγία της κάβας Κάβειρος (Δ. Μπότης)! Τέλος, τα κάρβουνα προσέφερε ο κος Αρβανίτης.

Και του χρόνου!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναυλία Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Συναυλία Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στη συναυλία της Βασιλικής Νταντά, την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Η θεατρική παράσταση «Η Σοφολογιότατη»

Συναυλία-Βασιλικής-Νταντά-στην-Κεντρική-Πλατεία-Μαρκοπούλου

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ