Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η αρχαία κωμωδία «Επιτρέποντες», στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η αρχαία κωμωδία «Επιτρέποντες», στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

03.09.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο,  3/9/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Με μεγάλη επιτυχία

παρουσιάστηκε η αρχαία κωμωδία «Επιτρέποντες», στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Το βράδυ της Παρασκευής, 31 Αυγούστου 2018, το θέατρο Περίακτοι, στο πλαίσιο των θερινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Μαρκοπούλου, παρουσίασε την αρχαία κωμωδία «Επιτρέποντες», στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Το ευρηματικό σενάριο του σημαντικού αρχαίου ποιητή, Μενάνδρου, αποδόθηκε με ευφυή σκηνοθετική ματιά και ενσαρκώθηκε ζωηρά από τον 7μελή θίασο, αποσπώντας δίκαια το πιο ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού!

Η ανάλαφρη, αλλά ταυτόχρονα αιχμηρή ματιά στο αρχαίο κείμενο κράτησε τεταμένο, καθ’ όλη την διάρκεια της παράστασης, το ενδιαφέρον των εκατοντάδων θεατών, μεταξύ των οποίων παρεβέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου.

Προσεγμένη σε κάθε της λεπτομέρεια, η παράσταση σίγουρα, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της, τόσο στις φετινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του δήμου, όσο και στη μνήμη όλων των θεατών, αφού τα διαχρονικά νοήματα και συμπεράσματα του έργου, βρήκαν αντιστοιχία στους σύγχρονους προβληματισμούς, για την σημασία της αλήθειας στις ανθρώπινες σχέσεις.

Συγχαίρουμε το θέατρο Περίακτοι για την διαρκή και διακριτή ποιοτική παρουσία του, στα πολιτιστικά δρώμενα του Μαρκοπούλου και ευχαριστούμε από καρδιάς, όλες και όλους, όσοι προσέφεραν τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μαρκοπούλου.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ