Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » «Τροπική» η Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, με τη Συναυλία σε ρυθμούς Κούβας και Λατινικής Αμερικής, ξεσηκώνοντας τους δεκάδες θεατών!

«Τροπική» η Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, με τη Συναυλία σε ρυθμούς Κούβας και Λατινικής Αμερικής, ξεσηκώνοντας τους δεκάδες θεατών!

20.08.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                                                                                               Μαρκόπουλο, 20/8/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

«Τροπική» η Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, με τη Συναυλία σε ρυθμούς Κούβας

και Λατινικής Αμερικής, ξεσηκώνοντας τους δεκάδες θεατών!

 

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σε «τροπική» μετατράπηκε για λίγες ώρες, η Δημοτική Πλαζ Αυλακίου στο Πόρτο Ράφτη, με την έξαψη και την ένταση των ρυθμών της Κούβας και της Λατινικής Αμερικής, στη συναυλία του Ερνάντο Ρεϊνάλντες και του πολυμελούς συγκροτήματός του, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 17 Αυγούστου.

Το ξεχωριστό μουσικό ταπεραμέντο, η πληθωρική προσωπικότητα και η απογειωτική διάθεση των μουσικών επί σκηνής, δεν άργησε να ξεσηκώσει τους δεκάδες θεατών όλων των ηλικιών, που προσέρχονταν στο χώρο της εκδήλωσης από νωρίς, μέχρι και μιάμιση ώρα μετά την έναρξη της συναυλίας, δημιουργώντας το αδιαχώρητο!

Το – πέρα από κάθε προσδοκία – μέγεθος της επιτυχίας της εκδήλωσης, δικαίωσε για μια ακόμη φορά, την επιλογή της Δημοτικής Αρχής Μαρκοπούλου και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου, να επενδύουν στη διοργάνωση ενός ευρέως φάσματος εκδηλώσεων Πολιτισμού υψηλής ποιότητας, που έχει τόσο ανάγκη ο κόσμος, στις μέρες μας.

Ανανεώνουμε το πολιτιστικό μας «ραντεβού», για την Κυριακή, 26 Αυγούστου, στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, με λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι από το σχήμα «Μουσικές Αλκυονίδες», υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου!

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ 8-8-2022

Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023

Διαβάστε Περισσότερα

12/8 ONIRAMA

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ