Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Τα παιδιά της τρίτης (3ης) περιόδου των Summer Camps, συμμετείχαν και παρακολούθησαν την Τελετή Αφής και Παράδοσης της Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων!

Τα παιδιά της τρίτης (3ης) περιόδου των Summer Camps, συμμετείχαν και παρακολούθησαν την Τελετή Αφής και Παράδοσης της Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων!

25.07.2018 | Ενημέρωση

Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ,                                              

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ                 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ “ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ”

Κεντρική Πλατεία Δημοσθένη Σωτηρίου

τηλ. 22990-20124, 20132       

   Μαρκόπουλο,25-7-2018

 

 

Τα παιδιά της τρίτης (3ης) περιόδου των Summer Camps, συμμετείχαν και παρακολούθησαν την Τελετή Αφής και Παράδοσης της Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Οι μικροί συμμετέχοντες στην τρίτη (3η) περίοδο των «Καλοκαιρινών Αθλητικών και Πολιτιστικών Ενασχολήσεων» που διοργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και ο Δήμος Μαρκοπούλου, χθες Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018, μετέβησαν με πούλμαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν από κοντά, την Τελετή Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, για τους 3ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που θα διεξαχθούν στο Μπουένος Άιρες.

Λόγω του Εθνικού Πένθους, οι διοργανωτές τροποποίησαν την Εκδήλωση, ώστε να παρακαμφθεί εντελώς, ο πανηγυρικός και ενθουσιώδης χαρακτήρας της. Η Ελληνική Σημαία, κυμάτιζε καθόλη την διάρκεια της Διοργάνωσης, μεσίστια. Το κλίμα οδύνης ήταν πρόδηλο. Παρόλα αυτά, η Τελετή (που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο σύνδεσμο: https://youtu.be/xjcOn9H55Hk), ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Τα παιδιά που συμμετείχαν και παρακολούθησαν την Διοργάνωση, αποκόμισαν μια συγκλονιστική εμπειρία, γεμάτη με τα υψηλά και συμβολικά νοήματα της Τελετής.

Με εκτίμηση,

Η πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. του «Βραυρώνιος»

Μπίλιω Δρίτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ