Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, για 6η συνεχή χρονιά το Σχολικό Πρωτάθλημα του Δήμου Μαρκοπούλου!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, για 6η συνεχή χρονιά το Σχολικό Πρωτάθλημα του Δήμου Μαρκοπούλου!

18.05.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                        Μαρκόπουλο, 17/5/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε,

για 6η συνεχή χρονιά το Σχολικό Πρωτάθλημα του Δήμου Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σε κλίμα έντονου ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε το 6ο Σχολικό Πρωτάθλημα Δήμου Μαρκοπούλου, που περιελάμβανε το αγώνισμα της Καλαθοσφαίρισης 3x3, το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και του Ποδοσφαίρου, το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου.

Θα θέλαμε να προσφέρουμε τις πραγματικές ευχαριστίες μας σε όλους, όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτών των διοργανώσεων, ξεκινώντας από τους 128 μαθητές που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους και συνεχίζοντας με  τα σχολεία και τους συνοδούς τους

– 1Ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου  με συνοδούς, την Διευθύντρια, κα Γλυκού Μαρία και τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κο Νικολάου Σωτήριο,

– 4Ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου , με συνοδούς, τον Διευθυντή, κο Κορνιωτάκη Παναγιώτη και  την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, κα Ζάχου Αρετή,

– 1Ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη με συνοδούς την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, κα Νικολαΐδου Βασιλεία και τον κο Παπαϊωάννου Νικόλαο,

– 2Ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη με συνοδό τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κο Μάμαλη Αντώνιο, και

– 3Ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη, με συνοδούς, τον Διευθυντή, κο Μέντσιο Γεώργιο και τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κο Μάμαλη Αντώνιο.

Για την διαιτησία, ευχαριστούμε τον ΟΚΑΜ για την εθελοντική συμμετοχή στην διαιτησία των αγώνων καλαθοσφαίρισης, από τους κ.κ. Κεσκινίδη Χρήστο, Παπακωνσταντίνο Μάρκο, Μανδρατζή Περικλή και Παπαγιαννάκο Αλέξανδρο, καθώς και τον Σύνδεσμο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Μαρκοπούλου, «Παλαίμαχοι», για την εθελοντική τους  διαιτησία των αγώνων ποδοσφαίρου, με τους κ.κ. Καλανιώτη Σπύρο και Μαντάλα  Ιωάννη.

Ευχαριστούμε, επίσης, τον κ. Σκαρή, Προέδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου, για την προσφορά του σε παιχνίδια, για τους μαθητές που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα της Καλαθοσφαίρισης.

Τέλος, ευχαριστούμε το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» και ιδιαίτερα τους γυμναστές και τις γυμνάστριες και τους γιατρούς,  κα Κυρούση Γαρουφαλιά και κο Τσούση Δημήτριο για  την ιατρική κάλυψη των αγώνων.

Στο τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, Πλακέτες στα σχολεία και  Έπαινοι τιμής ένεκεν, στους διαιτητές.

Η χαρά της συμμετοχής, το αθλητικό πνεύμα και η ευγενής άμιλλα, που επέδειξαν οι μαθητές στα δύο αγωνίσματα, προσέφεραν σε όλους τους παρευρισκόμενους, μοναδικά μαθήματα ήθους, αλλά και πάθους για τη ζωή, που συχνά παραβλέπουμε, λόγω της αφόρητης πίεσης της καθημερινότητας. Έτσι, όλοι οι αγωνιζόμενοι μαθητές ήταν αδιαμφισβήτητοι νικητές των αγώνων, ανεξαρτήτως αριθμού «καλαθιών» και γκολ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, στην Μεγάλη Γιορτή Λήξης του «Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός για όλους», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου.

Καλούμε, επίσης, τα παιδιά να συμμετέχουν στα θερινά Camps του Δήμου Μαρκοπούλου που θα λειτουργήσουν από τις 18 Ιουνίου έως τις 27 Ιουλίου 2018.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ