Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » Τα ΚΑΠΗ Δήμου Μαρκοπούλου, τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου!

Τα ΚΑΠΗ Δήμου Μαρκοπούλου, τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου!

23.03.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                   Μαρκόπουλο, 23/3/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Τα ΚΑΠΗ Δήμου Μαρκοπούλου,

τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σε πνεύμα υψηλού εθνικού φρονήματος πραγματοποιήθηκε, εχθές Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018, η Γιορτή για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, από τα ΚΑΠΗ του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» του Δήμου Μαρκοπούλου, στο κατάμεστο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις».

Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», κα Μπίλλυ Δρίτσα, ενώ προλόγισε ο Βιβλιοθηκονόμος, κος Δημήτρης Αρβανιτάκης. Αμφότεροι έκαναν ξεχωριστή μνεία στο έργο και την ζωή, του πρόσφατα εκλιπόντος Συντοπίτη μας και Συγγραφέα της ιστορίας της πόλης μας, Σταμάτη Μεθενίτη, στου οποίου την μνήμη αφιερώθηκε η χθεσινή επετειακή γιορτή.

Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε η ομάδα Χορωδίας των ΚΑΠΗ, με μαέστρο της, τον διεθνώς καταξιωμένο Αρχιμουσικό, κο Ανδρέα Πυλαρινό.

Το μουσικό Πρόγραμμα περιελάμβανε κλασικά τραγούδια από τους σπουδαιότερους Έλληνες Συνθέτες και Ποιητές, όπως ο Μάνος Χατζηδάκις και ο Γιώργος Σεφέρης αντίστοιχα.

Ακολούθησε η Ψυχαγωγική ομάδα με απαγγελίες ποιημάτων και τραγουδιών από την ελληνική παράδοση, καταξιωμένους Έλληνες ποιητές, αλλά και με επίκαιρα Άσματα και Ύμνους. Στο τέλος της Εκδήλωσης, η Χορευτική ομάδα, με Χοροδιδάσκαλο τον κο Καλιακάτσο Κωνσταντίνο, επέδειξε χορούς όλης της Ελλάδας, σκορπώντας κέφι στο Κινηματοθέατρο «Άρτεμις».

Ο Δήμος Μαρκοπούλου συγχαίρει τις Κοινωνικές Λειτουργούς, κα Νάνσυ Μακρή και κα Ευαγγελία Δρίτσα και βέβαια, όσες και όσους συμμετείχαν από μέλη των ΚΑΠΗ, για την άρτια διοργάνωση και το όμορφο αποτέλεσμα της εκδήλωσης και τους εύχεται καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ 8-8-2022

Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023

Διαβάστε Περισσότερα

12/8 ONIRAMA

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ