Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟTIKOY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟTIKOY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!

16.03.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 16/3/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟTIKOY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!

 

Υπερψηφίσθηκε ομόφωνα, στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρκοπούλου, Ψήφισμα για την Ενίσχυση του Προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας στον Δήμο μας.

 

Ο Δήμαρχος και τα στελέχη του Δήμου Μαρκοπούλου, βρίσκονται διαρκώς, σε επικοινωνία με ανώτερους Αξιωματικούς της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας, αλλά και με τους αρμόδιους εκ μέρους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης των Αστυνομικών Τμημάτων και του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου. Επίσης, ζητούμε την ενίσχυση  και της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποία προσφέρει αποδεδειγμένα, πολύ σημαντική προληπτική δράση, αλλά και άμεση παρέμβαση σε οποιοδήποτε συμβάν.

 

Παρατίθεται παρακάτω, το σχετικό Ψήφισμα:

 

Το πρόσφατο χρονικό διάστημα, παρουσιάζεται αύξηση των ληστειών και των διαρρήξεων σε Κατοικίες και Καταστήματα, που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μαρκοπούλου, με αποκορύφωμα, την προχθεσινή ένοπλη ληστεία, στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

 

Θεωρούμε, ότι η υποστελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων και των Τμημάτων Ασφαλείας σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, συνεπάγεται αδυναμία προστασίας της πόλης μας, από παντός είδους φαινόμενα εγκληματικότητας και αυτονόητα, αδυναμία άμεσης παρέμβασης, όταν αυτά εκδηλώνονται.

 

Το γεγονός αυτό, σε μια περιοχή συνολικής έκτασης 85.000 στρεμμάτων, με 60.000 στρέμματα περιαστικό και εκτός Σχεδίου Πόλης, χώρο, μπορεί να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

 

Το πρόβλημα δε, αναμένεται να οξυνθεί ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν ο πληθυσμός ιδιαίτερα στο Πόρτο Ράφτη πολλαπλασιάζεται, ξεπερνώντας συνολικά στον Δήμο μας, τους 75.000 κατοίκους!

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου εκφράζει την έντονη ανησυχία και αγωνία του και καλεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να βοηθήσει αποτελεσματικά,  ενισχύοντας ΑΜΕΣΑ, την στελέχωση των δύο Αστυνομικών Τμημάτων, σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη και ιδιαίτερα  του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου, αλλά και της ομάδας ΔΙΑΣ, με τα αναγκαία επιπλέον άτομα, για την στοιχειώδη ασφάλεια των συμπολιτών μας.

 

Τέλος, παρακαλούμε τους Συμπολίτες μας, όταν διαπιστώνουν οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση, να επικοινωνούν αμέσως και απευθείας, με το Τμήμα Ασφαλείας  Μαρκοπούλου, στο τηλέφωνο: 22990 25 111 (Αξιωματικός Υπηρεσίας ) !

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ 8-8-2022

Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023

Διαβάστε Περισσότερα

12/8 ONIRAMA

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ