Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Αγωνιστική δράση σε τέσσερα ιππικά αθλήματα στην Αττική το σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου 2018.

Αγωνιστική δράση σε τέσσερα ιππικά αθλήματα στην Αττική το σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου 2018.

02.03.2018 | Ενημέρωση

 

Πλούσια ιππική δράση αναμένεται το επόμενο σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου στην Αττική, καθώς θα πραγματοποιηθούν αγώνες και των τεσσάρων ιππικών αθλημάτων σε τέσσερεις διαφορετικές ιππικές εγκαταστάσεις.

Αρχικά στα Καλύβια και στον Ιππικό Όμιλο Καλυβίων St George θα πραγματοποιηθεί ο 2ος από τους αγώνες της νέας σειράς Grand prix στην υπερπήδηση εμποδίων. Ο αγώνας λαμβάνει χώρα το Σάββατο και την Κυριακή από 9:30 πμ μέχρι 7 μμ κάθε μέρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγωνίσματα από 0,90μ. μέχρι 1,40μ., στα οποία θα συμμετάσχουν οι Έλληνες και ξένοι ιππείς διεκδικώντας σημαντικά έπαθλα και δώρα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας υποστηρίζοντας τη σειρά αγώνων GP για την διάδοση της ιππασίας, θα μεταδώσει απευθείας σε live streaming μέσω του site της www.hef.gr τρία αγωνίσματα της Κυριακής 4, Μαρτίου ύψους 1.20 μ., 1.30 μ. και 1.40μ.

Στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, θα γίνει ο 3ος  κατά σειρά αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας της χρονιάς. Ο αγώνας περιλαμβάνει αγωνίσματα όλων των επιπέδων και λαμβάνει χώρα το Σάββατο και την Κυριακή από 9:30 πμ μέχρι 3 μμ κάθε μέρα.

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο θα πραγματοποιηθεί ο 2ος αγώνας Ανάπτυξης Νοτίου Ελλάδας στο άθλημα της αμαξοδήγησης. Ο αγώνας λαμβάνει χώρα το Σάββατο 3 Μαρτίου από 10 πμ μέχρι 1 μμ.

Τέλος στον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων (έξοδος «Τοπικές Οδοί» στην Αττική Οδό πριν το αεροδρόμιο), θα πραγματοποιηθεί επίσης αγώνας ανάπτυξης στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής την Κυριακή, 4 Μαρτίου από 8:30 πμ μέχρι 12 μ.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ