Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Αρχική » Ενημέρωση » Αγωνιστική δράση σε τέσσερα ιππικά αθλήματα στην Αττική το σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου 2018.

Αγωνιστική δράση σε τέσσερα ιππικά αθλήματα στην Αττική το σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου 2018.

02.03.2018 | Ενημέρωση

 

Πλούσια ιππική δράση αναμένεται το επόμενο σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου στην Αττική, καθώς θα πραγματοποιηθούν αγώνες και των τεσσάρων ιππικών αθλημάτων σε τέσσερεις διαφορετικές ιππικές εγκαταστάσεις.

Αρχικά στα Καλύβια και στον Ιππικό Όμιλο Καλυβίων St George θα πραγματοποιηθεί ο 2ος από τους αγώνες της νέας σειράς Grand prix στην υπερπήδηση εμποδίων. Ο αγώνας λαμβάνει χώρα το Σάββατο και την Κυριακή από 9:30 πμ μέχρι 7 μμ κάθε μέρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγωνίσματα από 0,90μ. μέχρι 1,40μ., στα οποία θα συμμετάσχουν οι Έλληνες και ξένοι ιππείς διεκδικώντας σημαντικά έπαθλα και δώρα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας υποστηρίζοντας τη σειρά αγώνων GP για την διάδοση της ιππασίας, θα μεταδώσει απευθείας σε live streaming μέσω του site της www.hef.gr τρία αγωνίσματα της Κυριακής 4, Μαρτίου ύψους 1.20 μ., 1.30 μ. και 1.40μ.

Στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, θα γίνει ο 3ος  κατά σειρά αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας της χρονιάς. Ο αγώνας περιλαμβάνει αγωνίσματα όλων των επιπέδων και λαμβάνει χώρα το Σάββατο και την Κυριακή από 9:30 πμ μέχρι 3 μμ κάθε μέρα.

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο θα πραγματοποιηθεί ο 2ος αγώνας Ανάπτυξης Νοτίου Ελλάδας στο άθλημα της αμαξοδήγησης. Ο αγώνας λαμβάνει χώρα το Σάββατο 3 Μαρτίου από 10 πμ μέχρι 1 μμ.

Τέλος στον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων (έξοδος «Τοπικές Οδοί» στην Αττική Οδό πριν το αεροδρόμιο), θα πραγματοποιηθεί επίσης αγώνας ανάπτυξης στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής την Κυριακή, 4 Μαρτίου από 8:30 πμ μέχρι 12 μ.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΣΤΙΣ 29-9-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29/9 ώρες 9:00-13:00, ΛΟΓΩ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ  ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ» 

Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη  29/9/2022 και μεταξύ των ωρών 9:00 π.μ. -13:00μ.μ.  στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου: «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης πόλεως Μαρκοπούλου»  θα πραγματοποιηθεί διακοπή παροχή ύδατος σε όλη την πόλη του Μαρκοπούλου  και προκειμένου να γίνουν οι κάθετες συνδέσεις με το υφιστάμενο δίκτυο των κάθετων  συμβαλλόντων οδών Μιχαιρίνας και Κ.Δ. Αλλαγιάννη.

Διαβάστε Περισσότερα
Δήλωση συμμετοχής στην κατάθεση στεφάνων, στις επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Μαρκοπούλου την 28η Οκτωβρίου 2022

Δήλωση συμμετοχής στην κατάθεση στεφάνων, στις επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Μαρκοπούλου την 28η Οκτωβρίου 2022

Οι δηλώσεις συμμετοχής στην κατάθεση στεφάνων, θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικά στο τηλ. 22990 – 20141 (κα Νεφέλη Συρίγου) και ηλεκτρονικά στο [email protected], το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022.

Διαβάστε Περισσότερα