Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » Δικαιώθηκε ο αγώνας του Δήμου Μαρκοπούλου, για να δοθούν οι ετήσιες Επιχορηγήσεις στους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους της Πόλης μας!

Δικαιώθηκε ο αγώνας του Δήμου Μαρκοπούλου, για να δοθούν οι ετήσιες Επιχορηγήσεις στους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους της Πόλης μας!

24.12.2017 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                                Μαρκόπουλο, 24/12/2017

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                             

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Δικαιώθηκε ο αγώνας του Δήμου Μαρκοπούλου,

για να δοθούν οι ετήσιες Επιχορηγήσεις

στους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους της Πόλης μας!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σας ενημερώνει, ότι, όλες σχεδόν οι Τακτικές Επιχορηγήσεις για το έτος 2017, των Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Μαρκοπούλου, τελικά, ενταλματοποιήθηκαν και πληρώθηκαν στους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους μας!

Δεδομένου ότι, κατ’ επανάληψη, επεστράφησαν αθεώρητα  τα χρηματικά εντάλματα, η θετική εξέλιξη έρχεται να δικαιώσει τον συνεπή αγώνα των προηγούμενων μηνών, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, αφού χωρίς τις επίμονες προσπάθειες και διαπραγματεύσεις, κυρίως, του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου, κου Κωνσταντίνου Πανταζή και του ίδιου του Δημάρχου, η εκταμίευση των χρημάτων των Συλλόγων, δεν θα είχε επιτευχθεί!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, απέδειξε ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό  των Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων του τόπου και αγωνίζεται μαζί τους, μέχρι τέλους, σε κάθε νόμιμη διεκδίκηση.

 

Χρόνια σας Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ