Επιλέξτε Page

Follow us on Instagram

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Δελτία Τύπου » Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή το βραβευμένο με δύο Χρυσές Σφαίρες «1917» και την καλύτερη animation ταινία δράσης «ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ». Για 4η εβδομάδα, συνεχίζεται η ταινία «ΕΥΤΥΧΙΑ», που έχει «σπάσει» όλα τα ταμεία!

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή το βραβευμένο με δύο Χρυσές Σφαίρες «1917» και την καλύτερη animation ταινία δράσης «ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ». Για 4η εβδομάδα, συνεχίζεται η ταινία «ΕΥΤΥΧΙΑ», που έχει «σπάσει» όλα τα ταμεία!

07.01.2020 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Προβολές

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ                                                                 Μαρκόπουλο, 7/1/2020

 

 

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει

σε Α΄ προβολή το βραβευμένο με δύο Χρυσές Σφαίρες «1917» και την καλύτερη animation ταινία δράσης «ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ».

Για 4η εβδομάδα, συνεχίζεται η ταινία «ΕΥΤΥΧΙΑ», που έχει «σπάσει» όλα τα ταμεία!

 

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή το βραβευμένο με δύο Χρυσές Σφαίρες «1917» και την καλύτερη animation ταινία δράσης «ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ». Για 4η εβδομάδα, συνεχίζεται η ταινία «ΕΥΤΥΧΙΑ», που έχει «σπάσει» όλα τα ταμεία!

 

 

ΕΥΤΥΧΙΑ

 

Από Πέμπτη 9 Ιανουαρίου έως και Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

 

Προβολές: 5.50 μ.μ.

 

Σκηνοθεσία: Άγγελος Φραντζής

Σενάριο: Κατερίνα Μπέη

Με τους: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κάτια Γκουλιώνη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θάνος Τοκάκης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Λίλα Μπακλέση, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Λουδάρος, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χρύσα Ρώπα, Φοίβος Δεληβοριάς, Χάρης Μαυρουδής, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου.

 

Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει! Γράφει ακατάπαυστα σε ό,τι πιάνει το μελάνι, από χαρτοπετσέτες και κουτιά από τσιγάρα μέχρι υπόλοιπα λογαριασμών. Καπνίζει, ερωτεύεται με πάθος, χαρτοπαίζει με θράσος σε πολυτελή σαλόνια, αλλά και σε παράνομα υπόγεια. Μία δασκάλα που γίνεται ηθοποιός στα μπουλούκια και στο θέατρο, μία ποιήτρια που γίνεται η μεγαλύτερη Ελληνίδα στιχουργός του λαϊκού τραγουδιού. Συνεργάζεται με όλες τις διάσημες μουσικές προσωπικότητες της χώρας, από τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα, ως τον Μανώλη Χιώτη, τον Αντώνη Ρεπάνη και τον Μάνο Χατζιδάκι, υψώνοντας θαρραλέα ανάστημα, σε έναν σκληρό και τυπικά ανδροκρατούμενο κόσμο.

 

 

 

 

 

 

1917 – Α΄ Προβολής

Χρυσή σφαίρα καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας για τον Σαμ Μέντες

 

Από Πέμπτη 9 Ιανουαρίου έως και Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

 

Προβολές: 8.10 μ.μ. και 10.20 μ.μ.

 

Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες

Σενάριο: Σαμ Μέντες, Κρίστι Γουίλσον-Κερνς

Παραγωγή: Σαμ Μέντες, Πίπα Χάρις, Τζέιν-Ανν Τένγκρεν, Κάλουμ ΜακΝτούγκαλ, Μπράιαν Όλιβερ

Ηθοποιοί: Τζορτζ ΜακΚέι, Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν, Μαρκ Στρονγκ, Άντριου Σκοτ, Ρίτσαρντ Μάντεν, Κλερ Ντιμπούρκ, Κόλιν Φερθ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Φωτογραφία: Ρότζερ Ντίκινς

Μοντάζ: Λι Σμιθ

Σχεδιασμός Παραγωγής: Ντένις Γκάσνερ

Μουσική: Τόμας Νιούμαν

 

Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Σαμ Μέντες, ένα κινηματογραφικό αριστούργημα, μια μοναδική εμπειρία που την βιώνεις από την αρχή ως το τέλος, με κομμένη την ανάσα.

 

Στην καρδιά του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, δύο νεαροί Βρετανοί στρατιώτες, ο Σκόφιλντ (Τζορτζ ΜακΚέι) και ο Μπλέικ (Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν) αναλαμβάνουν μια σχετικά δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή. Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο, πρέπει να περάσουν στα εδάφη του αντιπάλου και να παραδώσουν ένα μήνυμα που θα σταματήσει μια θανάσιμη επίθεση σε εκατοντάδες στρατιώτες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο αδερφός του Μπλέικ.

 

Γυρισμένο σαν μονοπλάνο σε πραγματικό χρόνο, από τον σκηνοθέτη του «Skyfall», Σαμ Μέντες, σε συνεργασία με τον βραβευμένο με Όσκαρ διευθυντή φωτογραφίας Ρότζερ Ντίκινς και με ένα μεγαλειώδες καστ, το «1917» είναι μία επική πολεμική ταινία που υπόσχεται να αφήσει το στίγμα της και να μείνει κλασική.

 

 

 

 

 

Το Σαββατοκύριακο 11/1 και 12/1 για τους μικρούς μας φίλους:

 

ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (Μεταγλωττισμένο)

(Spies in Disguise)

 

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Προβολές: 3.50 μ.μ.

 

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Προβολές: 11.30 π.μ. και 3.50 μ.μ.

 

Σκηνοθεσία: Τρόι Κυάν, Νικ Μπρούνο

Σενάριο: Μπραντ Κόουπλαντ, Λόιντ Τέιλορ

Παραγωγή: Πίτερ Τσέρνιν, Τζίνο Τόπινγκ, Μάικλ Τζ. Τράβερς

«Δανείζουν» τη φωνή τους οι ηθοποιοί: Θοδωρής Σμέρος, Πάνος Αποστολόπουλος, Μαριάνθη Σοντάκη, Χρήστος Πλαΐνης, Γιάννης Στεφόπουλος, Λίλα Μουτσοπούλου, Παναγιώτης Καρμάτης, Στεφανία Φιλιάδη

Μουσική: Θίοντορ Σαπίρο

 

Ο υπερκατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ (Γουίλ Σμιθ) και ο επιστήμονας Γουόλτερ Μπέκετ (Τομ Χόλλαντ) είναι σχεδόν αντίθετοι χαρακτήρες. Ο Γουόλτερ είναι χαρακτήρας ήπιων τόνων, γλυκός και ευγενής. Ο Λανς… δεν είναι. Αλλά αυτό που λείπει από τον Γουόλτερ στις κοινωνικές δεξιότητες το κερδίζει χάρη στην ευφυία και την εφευρετικότητά του, κατασκευάζοντας μοναδικά gadgets τα οποία χρησιμοποιεί ο Λανς στις επικές του αποστολές. Όταν όμως, τα γεγονότα παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, ο Γουόλτερ και ο Λανς ξαφνικά πρέπει να στηριχτούν μεταξύ τους για μια ακόμα φορά. Και αν αυτό το παράξενο ζευγάρι αδυνατεί να μάθει να δουλεύει σαν ομάδα, θα κινδυνέψει ολόκληρος ο κόσμος. Το «ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» αποτελεί μια animation κωμωδία τοποθετημένη στον ταχύρρυθμο και παγκοσμιοποιημένο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.

 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 7 €

 

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ , ΑΝΩ ΤΩΝ 65 & ΑΜΕΑ 5 €,

 

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 € ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

DOLBY ST. SR

Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο

Τηλ.: 22990 23924

 

 

Σας ευχόμαστε καλές προβολές!

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

 

 

 

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30-31/3 FINAL 4

12-13-14-19-20-21/4 Έκθεση – Παζάρι χειροποίητου κοσμήματος

28/3-3/3 ΓΚΟΤΖΙΛΑ

28/3-3/3 KUNG FU PANDA 4