ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 5/8/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Μεγαλειώδης η Συναυλία των Χορωδιών μας, με Αρχιμουσικό τον κ. Ανδρέα Πυλαρινό, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Μια αποθεωτική βραδιά έζησαν οι Χορωδοί του ΚΑΠΗ και της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Μαρκοπούλου, στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου, το Σάββατο 3 Αυγούστου, αφού η επί σκηνής σύμπραξή τους απέσπασε το ζεστότερο χειροκρότημα και ζωηρές επευφημίες από τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους ακροατές !

Έργα των σπουδαίων Ελλήνων και Ξένων Συνθετών, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος και ο Μάνος Χατζιδάκις και άλλοι, αποδόθηκαν με τρόπο μελωδικό και απαράμιλλα γοητευτικό, αφυπνίζοντας στις ψυχές του κοινού την συγκίνηση και την περηφάνια για τους νέους του τόπου μας, μα φυσικά και για τους μεγαλύτερους Χορωδούς που με πείσμα, αγάπη και ζέση, μας συμπαρέσυραν στο μελωδικό ταξίδι.

Η μοναδική αυτή Συναυλία, χρωστάει την αίγλη της, στην έγνοια και την αρωγή του Αρχιμουσικού, κ. Ανδρέα Πυλαρινού, ο οποίος διηύθυνε το μουσικό πρόγραμμα, που πλαισίωσαν επί σκηνής καταξιωμένοι μουσικοί, καθώς και ο ιδιαίτερα καλλίφωνος τενόρος, κ. Βασίλης Τριανταφυλλίδης, αλλά και τα μικρά ταλέντα της Παιδικής Χορωδίας!

Θερμότατα Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν σε αυτό το πληρέστατο μουσικό αποτέλεσμα, του οποίου η μουσική πανδαισία, θα αντηχεί για καιρό στα αυτιά μας!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.