Επιλέξτε Page

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Λόγω της Πανελλαδικής Απεργίας των εργαζομένων στους Δήμους, ο Δήμος Μαρκοπούλου, αύριο, Πέμπτη, 21/2/2019, θα λειτουργήσει με Προσωπικό Ασφαλείας, με εξαίρεση τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και τα ΚΑΠΗ.

Λόγω της Πανελλαδικής Απεργίας των εργαζομένων στους Δήμους, ο Δήμος Μαρκοπούλου, αύριο, Πέμπτη, 21/2/2019, θα λειτουργήσει με Προσωπικό Ασφαλείας, με εξαίρεση τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και τα ΚΑΠΗ.

20.02.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Σύλλογος Εργαζομένων

           

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 20/2/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Λόγω της Πανελλαδικής Απεργίας των εργαζομένων στους Δήμους, ο Δήμος Μαρκοπούλου, αύριο, Πέμπτη, 21/2/2019, θα λειτουργήσει με Προσωπικό Ασφαλείας, με εξαίρεση τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και τα ΚΑΠΗ.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου μας, με εξαίρεση τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς,  θα λειτουργήσουν με Προσωπικό Ασφαλείας, αύριο, Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, στο πλαίσιο της συμμετοχής των εργαζομένων μας, στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία, που έχει εξαγγείλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Μαρκοπούλου, θα λειτουργήσουν, μέχρι τις 12 μ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 


 

Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ       Ε Ρ Γ Α Ζ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

 

Δ Η Μ Ο Υ   Μ Α Ρ Κ Ο Π Ο Υ Λ Ο Υ    Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας, καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά και ενωτικά στην 24ώρη Πανελλαδική Απεργία που προκηρύχτηκε για την ΠΕΜΠΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019. 

 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ :

 

  • Άμεση νομοθετική ρύθμιση για την απρόσκοπτη καταβολή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, την κατοχύρωση του και την επέκταση του και σε άλλες ειδικότητες.
  • Κατάργηση του συμψηφισμού του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας με την προσωπική διαφορά.
  • Την άμεση κατάργηση των διατάξεων του άρθρου 204 του Ν.4555/2018 περί ευθύνης των διαδικασιών εκκαθάρισης και πληρωμής των δαπανών Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού και την έναρξη διαβούλευσης μεταξύ των συναρμόδιων Υπουργείων και της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., για την δημιουργία, ρύθμιση και εφαρμογή ενός νέου, σύγχρονου και ουσιαστικά λειτουργικού και αποδοτικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου των δαπανών των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού.
  • Την επαναφορά του Προληπτικού Ελέγχου των δαπανών των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού.
  • Την πλήρη απαλλαγή των εργαζομένων των Οικονομικών Υπηρεσιών από κάθε Πειθαρχική ή Ποινική ευθύνη σχετική με την Οικονομική Διαχείριση, και την εφαρμογή της μόνο σε περιπτώσεις που αποδεικνύεται Βαριά Αμέλεια ή Δόλος.
  • Την υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με ταυτόχρονη κατάργηση του άρθρου 61 του Ν.3979/2011 και του άρθρου 43 του Ν.4257/2014.

Φτάνουν πια οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις. Η υπομονή των εργαζομένων στη Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει εξαντληθεί. Άμεσες λύσεις τώρα! Συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 και στην Απεργιακή Συγκέντρωση στο Υπουργείο Οικονομικών στις 11.00 π.μ.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

 

 

 

  Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ                                      ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΓΓΟΣ

 

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24-3-2024 «ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

14-20/3 OSCAR WINNERS WEEK